Housewife.se

Visning pågår

Tips Permalink0
 
Att läsa ett gäng deckare hör sommarsemestern till. Oavsett om jag ligger på en strand vid Medelhavet eller bara hänger hemma på terassen så har jag alltid ett par bra böcker med mig. Just nu har jag precis läst ut Sofie Sarenbrants senaste pocket "Visning pågår". En toppenbra och spännande sommardeckare!

Önskelista v.27

Önskelista Permalink0
 
Hej måndag! Ny vecka betyder också ny önskelista här på bloggen. Det sägs ju att sommarvärmen kommer i veckan så jag laddar upp med en somrig önskelista. Toppen, flip-flopsen och den fina stråväskan är perfekta för semesterdagarna. Det blåvita porslinet från Spode är också så fint och står på min önskelista.

Söndagsplock

Middag Permalink0
 
Hoppas ni alla har haft en fin helg! Själv har jag både hunnit med att fixa hemma och fika på stan. På söndagar är det inte alltid jag orkar laga middag, då brukar det bli plockmat. Det är både enkelt och gott att blanda det man har hemma. Ett jättegott vin till detta är Bodegas Ego Fuerza som min man brukar specialbeställa. 
 
 
Till dagens plock blev det parmaskinka, Milano-salami, brie med valnötter, Babybel-ost, grillad paprika, oliver, sallad med balsamico och pinjenötter, vitlöksbröd och lite blandade kex. 
Till top